Aktiviteter for artister og delegater

Vill Vill Vest er mer enn konserter og konferanse. Tradisjon tro har vi snekret sammen et ekstraprogram slik at du skal få så mye ut at festivaloppholdet som mulig. Det er begrenset kapasitet, så sørg for å sikre din plass nå!

FOR DELEGATER

Morgenbading på Nordnes Sjøbad

10.september kl 08:00 - 09:30 & 11.september kl 10:00 - 12:30

Sommeren er ikke over før badebuksen er lagt på hyllen. Bli med på en forfriskende dukkert i ikoniske Nordnes Sjøbad før konferansestart. Det utendørs bassenget holder behagelige 30 grader - og for dem som ønsker en frisk start på dagen i sjøen, så står to saunaer til fri disposisjon. Vi stiller selvfølgelig med kaffe og skillingsboller

→ Meld deg på her

Delegatcruise

11.september kl 13:00 - 15:30

Fikk du ikke med deg delegatcruiset i 2019? Da har du en ny sjanse nå. Bli med på en tur i fjorden med legendariske Vestgar. Programmet kurateres av det Bergensbaserte plateselskapet Mhost Likely, det blir enkel bevertning og noe digg i glasset. Kanskje det til og med dukker opp en artist eller to

→ Meld deg på her (bindende)

Møteplass med Music Norway og Norske Konsertarrangører

9. september, Kulturhuset kl 18:00 - 19:00

Music Norway og Norske Konsertarrangører inviterer til vorspiel. Her blir det garantert topp stemning, noe godt å drikke og enkel servering fra en lokal sjappe. Håper du tar turen innom - det er på høy tid å henge litt igjen!

→ Facebookevent

Møteplass med Musikkontoret

10. september, Kulturhuset kl 18:00 - 19:00

Brak, MØST, STAR, Tempo, RYK, ØKS og Sørf samles under én paraply: Musikkontoret.no. På Vill Vill Vest-fredagen inviterer vi til en uformell mingling før konsertene starter, med enkel servering og noe godt å drikke. Bli bedre kjent med Musikkontorene og Musikkontoret.no!

→ Facebookevent

Møteplass for låtskrivere, produsenter og bransje

08. september, Bkolon kl 17:00 - 20:00

Buzz, Musikkforleggerne og Brak inviterer til møteplass i forkant av Vill Vill Vest for låtskrivere, produsenter, musikkforleggere og andre som er interessert i den skapende, kreative delen av musikkbransjen og forvaltningen av denne.

→ Meld deg på her (obligatorisk)

Den store kulturdebatten

08. september, USF Verftet kl 17:00 - 18:30

Det nærmer seg valg, og i den forbindelse arrangerte Kultur Vest i samarbeid med Bergen Næringsråd kulturdebatt på USF Verftet. Et panel bestående av Tone Østerdal, daglig leder for Norske Konsertarrangører, Frode Bjerkestrand, kulturredaktør i Bergens Tidende, Ole Reinert Berg Olsen fra Bergen Næringsråd og Øyunn Viken, daglig leder for Kultur Vest, gir et oppspill til debatten.

→ Facebookevent

Frokostmøte med Balansekunst

10. september, Hotel Norge kl 09:00 - 09:45

Balansekunst inviterer kulturaktører til frokostmøte under Vill Vill Vest. Vi byr på frokost og speedintro til Balansemerket, en merkeordning mot seksuell trakassering i kulturlivet. Formålet med møtet er å skape en arena der Balansekunst-medlemmer og andre interesserte kan møtes og få litt faglig påfyll.

→ Meld deg på her (obligatorisk)

Indie Label Marked på Havrommet

Lørdag 11. september, kl 16:00 - 19:00

GEMS og Brilliance Live inviterer til Indie Label Marked på Havrommet! Bli med og møt plateselskapene, vis låtene dine, se enda flere konserter eller bare for å spise med noe godt i glasset.

→ Facebookevent

FOR ARTISTER

Demosessions med Musikkontoret

10. september kl 12:00 på Kulturhuset

Har du lyst å få tilbakemelding på din musikk? Musikkontoret og Vill Vill Vest har satt sammen et kompetansetungt og musikkelskende panel for å komme med konstruktiv kritikk på dine låter. Yunus Daar (Nora Collective), Anna Nor Sørensen (Urørt, P3) og Malin Pettersen (artist) deler sine tanker og anbefalinger til de utvalgte demoene. Demosession foregår på konferansen og alle som har blitt plukket ut til å delta må møte opp.

→ Send inn din musikk her

Møt Gramo: hvordan tjene penger på din musikk?

9. & 10. september, Kulturhuset mellom 14:00 og 18:00 - Book møte for gratis veiledning med Gramo

Følelsen av å få sin første låt på radio er noe alle musikere husker, men hva skjer så? Hvordan tjener man penger på dette? Du har faktisk rett på betaling om musikken din spilles på radio, men det krever et par enkle steg. Nå har du en unik mulighet til å booke et personlig møte med Gramo for å få vite mer om hvordan du går frem og hva du må gjøre.

→ Book ditt møte nå

Kontraktsjekk med GramArt (for artister)

9. & 10. september mellom 12:00 og 13:30 - Book møte for gratis kontraktsjekk med GramArt

Som nyetablert artist er det lett å bli sjarmert når noen gir deg en kontrakt og en penn. Det er jo dette du har drømt om! Men det er ikke så lurt å undertegne på den første og beste stiplede linjen – musikkbransjen har mange fallgruver og du gjør best i å undersøke ordentlig før du signerer. Og det er nettopp slike ting Norges største artistorganisasjon GramArt hjelper deg med. La juridisk rådgiver Maren Eline Skaskiewicz ta en titt på kontrakten din, helt gratis! Meld deg på via dette skjemaet.

→ Book ditt møte nå