Frivillig

* Scroll ned for påmeldingsskjema

For å lage årets beste festivalopplevelse i Bergen trenger vi de beste folka! Hvert år har vi over 100 frivillige på Vill Vill Vest – engasjerte, arbeidsomme frivillige som er med å skape musikkhistorie. Din innsats er grunnsteinen i Vill Vill Vest, uten dere, ingen festival. Takk!

HVORFOR BLI FRIVILLIG?
Som Vill Vill Vest-frivillig får du en uforglemmelig opplevelse!

Du vil oppdage et fellesskap av likesinnede mennesker som elsker festivaler og som er interessert i å lære mer om hvordan musikkbransjen fungerer fra innsiden. Hvis du ønsker en annerledes festivalopplevelse, noen goder fra våre konsertarenaer, og inngang til en rekke konserter på Vill Vill Vest 2021 bør du melde deg som frivillig!

Er du raskt ute med å melde deg på så er muligheten større for at du får nettopp den jobben du ønsker deg. Det er et begrenset antall plasser i hver gruppe, men vi vil gjøre vårt beste for å møte dine ønsker.

SOM FRIVILLIG FÅR DU:

*På grunn av kapasitetsbegrensninger i forbindelse med smittevernstiltak er vi nødt til å sette en maks kapasitet pr.dag. Dette vil også gjelde frivillige (som ikke er på jobb) på konsertdagen. For å kunne overholde logistikken og følge retningslinjene for kapasitet for 2021 vil vi holde av et gitt antall plasser til frivillige pr.dag. Du vil få mer informasjon om hvordan disse plassene administreres av frivilligansvarlig før festivalen.

Har du spesielle behov eller allergier må dette meldes i skjemaet nedenfor. Vill Vill Vest tilbyr ikke transport frem og tilbake til festivalen. Vi ser helst at du er over 18 år, men om du er mindreårig og ønsker å bidra kan det hende vi har noen mulige åpninger.

FRIVILLIGE ER FORPLIKTET TIL:
Jobbe minst 12-18 timer under festivalen eller 18 -24 timer før/etter.
Arbeidstid avhenger av arbeidsoppgaver.

Hvis du ikke oppfyller kravene, eller du ikke møter opp til dine avtalte skift, kan du miste retten til å delta på resterende festivalarrangementer gratis.

Vi vil sende ut mer informasjon underveis. Alle vil få svar på sin søknad i god tid før festivalen. For øvrig informasjon, ta kontakt med frivilligkoordinator frivillig@villvillvest.no

Les arbeidsbeskrivelsene her

Vi gleder oss til å lage Vill Vill Vest med deg!

Subscribe

* indicates required
I have read and accepted the conditions *
/ / ( mm / dd / yyyy )
I'm available to work:

Please select all the ways you would like to hear from :

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.