Musikkontoret presenterer: Demosession

Vvv21 demosession 210809

For mange er demosessionen selve høydepunktet på en bransjefestival: man får høre nye talenter, føle på energien i rommet og kanskje lære en ting eller to av et kompetansetungt panel.

Vill Vill Vest og Musikkontoret har invitert Yunus Daar (Nora Collective), Anna Nor Sørensen (Urørt, P3) og Malin Pettersen (artist) til å dele sine tanker og anbefalinger til de utvalgte låtene. Enten det er generell tilbakemelding på musikken eller et spesifikt ønske om feedback på tekst, miks eller produksjon vil ekspertpanelet komme med sine beste tilbakemeldinger.

Musikkontoret i Oslo's egen bergenser Leif Haaland aka LEIF skal lose oss trygt gjennom det han håper blir tidenes demosession.

Det er begrenset hvor mange låter vi kommer gjennom - artister som spiller på Vill Vill Vest vil bli prioritert.Søk her: https://forms.gle/NspPpj5SD8tB...


Anna Nor Sørensen er programleder i NRK P3 og begynte som musikkjournalist på P3.no i 2018 etter å ha studert digital journalistikk i London. Der jobbet hun også for de nordiske musikkmagasinene Ja Ja Ja og Nordic Playlist. Siden har hun jobbet i Nitimen på P1 og i Urørt som journalist og programleder for Urørtfinalen 2020.


Yunus Daar har siden 2015 jobbet kreativt for Nora Collective, hvor han har spilt en sentral rolle i kollektivets utforming til å bli ett av landets største plate- og managementselskap innen Hip-Hop -og RnB musikk. Den 25 år unggutten er manager for en rekke artister og produsenter i Nora stallen. I 2019 ble han utvalgt som en av "Nordic Music Biz Top 20 under 30" på grunnlag av sitt arbeid i norsk musikkbransje de siste årene.

Malin Pettersen
ble omtalt som en sensasjon av Paste Magazine og er en av stjernene i det norske americana-miljøet. Hun slapp nylig sitt andre soloalbum,Wildhorse til unison hyllest og Spellemann-nominasjon her hjemme. Internasjonalt fikk hun skryt fra tungvektere som No Depression, Rolling Stone, American Songwriter, Forbes Magazine og mange fler. Hun mottok Spellemannprisen i 2019 for debutalbumet References, Pt.1.


Leif Haaland
er den ene halvdelen av MØST - Musikkontoret for Oslo, Viken og Innlandet, og jobber med Musikkontoret.no, en ny digital ressursbank for norsk musikkbransje som skal lanseres i 2021. Som artist under navnene Leif & The Future og LEIF er han kjent for catchy og melankolsk popmusikk full av sterke melodier, har turnert omfattende i Tyskland og gitt ut flere kritikerroste album, senest Scandinavian Melancholy fra 2018 som av Dagsavisen ble beskrevet som «A-ha på ecstasy». Leif leder årets demosession, og sikter på gjester som tør å mene noe, nyttige tilbakemeldinger og god stemning.