Røde tall er også penger

Vvv21 Kristoffer Vassdal 210809

Kristoffer er en ettertraktet foredragsholder som har jobbet på innsiden av musikkbransjen siden midten av nittitallet. Vi har bedt ham om å dele de juicy historiene fra kemnerens klør, skattereglenes krinkelkroker og hva som skjedde med de som gikk konk og de som ble rik. Kristoffer har lovet å ta oss med på en sjelden reise inn i økonomiens verden, et foredrag som passer både for dem med doktorgrad i økonomi og dem som ennå sliter med gangetabellen.

Kristoffer Vassdal

Kristoffer er kulturøkonom og startet arbeidslivet i filmbransjen midt på nittitallet som kulminerte i at han i 1998 startet Vassdal & Eriksen, et regnskapsbyrå med kunst og kultur som hovedfelt. Virksomheten økte i popularitet, og hadde på sitt høydepunkt tett opp mot 30 ansatte med kontor i Bergen, Oslo og Stavanger. Vassdal & Eriksen ble kjøpt opp av PwC i 2012, og Kristoffer har vært partner der fram til og med 2020.

Etter 22 år er Kristoffer tilbake der det hele startet, og driver nå som selvstendig rådgiver, foredragsholder og ivrig kulturentusiast. Han har jobbet tett på musikkbransjen i alle år, og kommer til Vill Vill Vest for å dele noen av høydepunktene fra disse årene.