Ung delegat

Er du mellom 14-21 år og arrangerer konserter, har et ønske om å arrangere konserter, eller driver med et annet felt i musikklivet? På Vill Vill Vest får du muligheten til å lære mer om konsertvirksomhet, musikkbransjen, bli inspirert og knytte bånd på tvers av arrangører fra hele landet!

Siden oppstarten av Vill Vill Vest hatt en egen satsing for unge delegater i samarbeid med AKKS Bergen, Norske Kulturarrangører og Brak. I 2022 fortsetter vi suksessen med et mål om å legge grunnlaget at de yngste skal få utvikle seg i form av kunnskap og kompetanse, men også i form av nettverksbygging og erfaringsutveksling. Vi ønsker at Vill Vill Vest skal være en møteplass for kommende bransjeaktører og et ungt publikum, i tillegg til øvrig musikkbransje.

Som ung delegat deltar du på festivalens fagprogram skreddersydd for unge delegater. I tillegg kan du velge å delta på musikkonferansen torsdag 01. september og fredag 02. september. Som Ung Delegat får du tilgang til konsertene i regi av UFLAKKS fredag 02. september (fri alder). Er du over 18 år får du også tilgang til øvrige konserter alle dager. Det beste av alt: det er helt gratis.

Det unike Ung Delegat-programmet inkluderer:

Fredag 02. september
Møteplass med bransjeaktører - presentert av NEMAA (ettermiddag/kveld)
Konserter med fri alder

Lørdag 03. september:
Fagdag på Kulturhuset - presentert av AKKS Bergen, Brak og NKA (formiddag)
Meld deg på