Ung delegat

Er du mellom 14-21 år og arrangerer konserter, har et ønske om å arrangere konserter, eller driver med et annet felt i musikklivet? På Vill Vill Vest får du muligheten til å lære mer om konsertvirksomhet, musikkbransjen, bli inspirert og knytte bånd på tvers av arrangører fra hele landet!

Siden oppstarten av Vill Vill Vest hatt en egen satsing for unge arrangører i samarbeid med AKKS Bergen, Norske Konsertarrangører og Brak. I 2021 fortsetter vi suksessen med et mål om å legge grunnlaget for unge arrangører til å utvikle seg i form av kunnskap og kompetanse, men også i form av nettverksbygging og erfaringsutveksling. Vi ønsker at Vill Vill Vest skal være en møteplass for unge arrangørspirer og et ungt publikum, i tillegg til øvrig musikkbransje.

Som ung delegat deltar du på festivalens fagprogram skreddersydd for unge arrangører lørdag 11. september. I tillegg kan du velge å delta på Musikkonferansen torsdag 9. september og fredag 10. september. Som Ung delegat får du tilgang til konsertene i regi av UFLAKKS fredag 10. september (fri alder). Er du over 18 år får du også tilgang til øvrige konserter alle dager. Det beste av alt: det er helt gratis.
LENKE TIL PÅMELDINGSSKJEMA